Oriol Mena, guanya amb l’equip Beta, el 6è EnduRoc Burn!

• Oriol Mena suma la seva 4ª victòria al EnduRoc Burn i es consolida com el gran vencedor d’aquest campionat.

• El campionat d’enduro, EnduRoc Burn 2015 va reunir més de 600 participants i al voltant de 2.000 persones.

• Ramon Quer s’ha proclamat amb la seva Beta, vencedor per punts del campionat Super Enduro Challenge.

Les Comes (Súria), s’ha convertit per sisè any consecutiu al bressol de l’enduro al nostre país amb la celebració de la Enduroc Burn 2015, on més de 600 participants entre aficionats i professionals s’han reunit per celebrar aquesta gran festa de l’enduro.

608 inscrits, entre aficionats i professionals, han recorregut el circuit de 37 quilòmetres del EnduRoc Burn que Pep Vila i el seu equip havien dissenyat per posar a prova els pilots més experimentats.

Durant la jornada de dissabte, es va poder gaudir del tram espectacle “Superpole”, on els pilots amb els 40 millors temps del tram cronometrat de la volta de reconeixement es van veure les cares en una cursa on ho van donar tot per aconseguir la victòria i on finalment es va proclamar vencedor Josep Garcia amb l’equip Husqvarna. Els altres 4 guardonats de la Superpole van ser Oriol Mena (Beta), Jordi Quer (Beta), Joan Jou (Yamaha) i Jordan Curvala (Sherco).

Diumenge va tenir lloc la cursa EnduRoc (Race of Champions), on van córrer alguns dels millors pilots del panorama nacional. Oriol Mena, es va proclamar vencedor de la Enduroc Burn 2015 realitzant una espectacular remuntada després que sortís l’últim per un problema en la sortida. Joan Jou amb Yamaha va quedar en segona posició, Ramon Quer amb la seva Beta, tercer, Jordi Quer amb Beta ha estat quart i Sergi Casany ha estat cinquè amb una KTM.

L’última cursa de la jornada i la més multitudinària la va protagonitzar la categoria d’Amics, on més de 300 participants van fer una sortida espectacular per recórrer les 2 voltes al circuit. Finalment Didac Planas va ser el vencedor del scratx d’amics, Sergi Leon va ser segon, el campió del món de Superbikes, Carles Checa, va ser tercer, Edgard Garcia va ser quart i Albert Murillo va acabar en la cinquena posició.

El EnduRoc Burn 2015 va ser l’última i decisiva carrera del Superenduro Challenge, on els participants que van córrer les 3 curses del campionat (Bassella Race 1, Motorland X-Race i Enduroc Burn) van competir per temps per aconseguir la victòria. Finalment va ser Ramon Quer va ser qui va guanyar sobre la seva Beta aquest campionat, demostrant una gran regularitat en les tres carreres. El pilot de Súria Josep Garcia que en la primera jornada va guanyar la Superpole va tenir problemes amb la seva moto i no va acabar el EnduRoc, quedant-se sense puntuar en aquesta última carrera del campionat i quedant finalment en la segona posició per punts. La tercera, quarta i cinquena posició va ser per a David Adrià, Carles Quer i el francès Jordan Curvalle respectivament.