logowebfox

Fox Head, nou patrocinador de l’EnduRoc Burn 2015

 – L’empresa americana de roba i complements esportius Fox Head ha arribat a un acord amb l’organització del EnduRoc Burn 2105 per entrar com a patrocinador de la cursa.

L’empresa Fox Head, entrarà a formar part dels patrocinadors de la 6a edició del EnduRoc Burn 2015, que es celebrarà els dies 28 i 29 de novembre a la finca de Les Comes (Súria). Recentment s’ha tancat l’acord amb la reconeguda marca americana per tenir presència a la imatge de la cursa i a la zona comercial, on oferiran interessants promocions i descomptes per participants.

L’Enduroc Burn és l’última de les tres curses que componen la Super Enduro Challenge, havent-se celebrat ja les dues primeres proves, Bassella Race 1 i MotorLand X-Race el passat mes de febrer i març respectivament.

Amb més de 600 participants en l’anterior edició de 2014, aquesta cursa s’ha convertit en imprescindible per a tots els amants del motor i ara també per a tots els seguidors i usuaris de la marca Fox Head.

WWW.FOXHEAD.COM